Wie is Sil?

Ik ben Sil, een Belgische Curly Girl met een passie voor natuurlijke haarzorg en een drive om alle power (wo)men out there die extra confidence te geven.

Jarenlang was ik een onzeker meisje, grotendeels veroorzaakt door mijn bad hair days, knopen, gespleten punten en zelfs haarverlies. Trust me, I’ve been there… De stijltang was mijn go-to bij regenachtige dagen, want die kleine krullen en frizz waren mijn grootste vijand en zouden mijn picture perfect niet verpesten.

Na een trip in Mexico sloeg het noodlot echter toe. Door een combinatie van de stijltang, felle zon en zout zeewater, brak mijn haar af en viel het zelfs uit. Ik stond op het punt om mijn hoofd kaal te scheren en besloot op dat moment voor een drastische change. Uit wanhoop begon mijn zoektocht naar gezond haar.

Mijn grootste onzekerheid, werd mijn grootste kracht.

Als ik iets doe, ga ik full-on! Ik wou het direct goed aanpakken: natuurlijke producten, de focus op gezond haar en weg van alle chemische brol. Little did I know dat er een hele bos krullen op me te wachten stond!

Wil mijn ‘haar verhaal’ tot in detail weten? Hier vertel ik er alles over.

Sil Colson - reizen in italië - Alberobello - Trulli's

More about me

Naast het feit dat de producten die ik gebruik ‘curly proof’ moeten zijn, zullen natuurlijke producten ook prioriteit krijgen. Uit deze zoektocht ontstond de samenwerking met Marion. Zo hebben we onze eigen producten ontwikkeld, waaronder een haarmasker en haargel. We produceren de producten met liefde voor ons haar, de natuur en onze planeet.

Gebruik ik daarom alles natuurlijk? Nee, niemand is perfect.

Dankzij mijn positieve mindset dans ik door het leven. Ik kies ervoor om het glas halfvol te zien i.p.v. half leeg, and it’s a true game changer!

Honesty is een van mijn grootste values en je zal altijd the real me te zien krijgen. Ook bij brand collaborations hecht ik veel waarde aan eerlijkheid. Brand shaming zal je mij niet zien doen, maar een eerlijke product review zal je wel tegenkomen.

On a side note: I’m a true travel junkie. I can’t resist the sound of “please fasten your seatbelts”. Nieuwe culturen, talen en foreign food is fuel to my soul. Toen ik 12 jaar was, zat ik op het vliegtuig richting Thailand. Since then, I got addicted.